Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Utolsó Napok Szentjeinek...

Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza általa tartott ANGOL ingyenes nyelórákról tapasztalat? Jár valaki? Merjek elmenni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Kispesten voltam, jó volt :) Mielőtt jött volna a Bibliás rész, el lehetett jönni. Szerintem megéri kipróbálni, itt egy amerikai csajszival lehetett dumálni, aranyos volt :D
2012. máj. 7. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Annyira szeretem ezt a megnevezést. Miért nem hívják magukat csak simán mormonoknak? Amúgy egy osztálytársam volt ilyenen (Kecskemét) és azt mondta jó volt. Bár tudom, hogy sokakat taszít ez a vallásos töltet, de nyelvgyakorlásnak nagyon jó, elvégre igazi amerikaiakkal lehet ismerkedni.
2012. máj. 7. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Én voltam egy órán. Akkor még nem mertem bevállalni a haladó szintet ezért a kezdőre mentem, amit már túl kezdő volt számomra. Másrészről meg nagyon későn volt (este 6-kor) így suli mellett nem tudtam volna menni mert bejáró vagyok. Egyébként barátságos emberkék tartják az órát. Maga az óra is normális volt, talán annyi volt hogy imádkozni kellett az elején, de utána szóba sem került a vallás.
2012. máj. 7. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
És milyen emberek vesznek részt ezeken az órákon, mindegyik mormon? Mert én keresztény vagyok és nem tudom,hogy ez akadály lenne-e?
2013. dec. 13. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ők is keresztények, az elején az ima a Mi Atyánk volt.
2013. dec. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!