Tapasztalat a B2 TELC Angol nyelvvizsgáról? Most márc.3-án megyek és úgy érzem nem tudok sokat.
Figyelt kérdés
Igazából attól félek hogy teljesen elbukok van valamilyen ötletetek vagy tippetek amire figyeljek vagy amit nézzek át ezalatt a rövid idő alatt? Nagyon félek mert a szókincsem hiányos ez nagy hátrány lehet?2012. jan. 12. 16:55
1/1 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már, hogy a nyáron meg kellene próbálnom angolból a középfokú nyelvvizsgát megszerezni. Én attól félek, hogy nem is ismerek elég szót és hogy nem értem meg amit mond. Neked azért sok sikert és majd mond el lécci, hogy milyen volt, hogy sikerült stb. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!