Volt már akit szándékosan lepontoztak nyelvvizsgán h ne menjen át a létszám miatt, vagy akár egyéb ilyenek miatt?! Tapasztalat?
Nekem nagybatyam meg jo 30 evvel ezelott lepett le az allamokba.
Jo 10 eve, mikor elvalt hazajott es gondolta csinal egy angol nyelvvizsgat, h majd o tolmacsnak elmegy a rendorseghez, meet volt ismeretsege.
Hat nem elhuztak?a poen az volt, h a kiejteset is kritizaltak:D
Vegulis csak egy 20ast huzott le kint:D
Nekem nem volt ilyen élményem. Két nyelvvizsgám van, különböző típusúak, de mindkettőn elsőre átmentem.
Ált. azok szokták legjobban mondani, hogy megszívatták, akik a saját hülyeségük miatt buktak el.
Pont, mint az egyetemi vizsgákon.
Mert az ismeretségi körömben van olyan, akit meghívtak vizsgáztatónak (az illető nem fogadta el), de ő mondta, hogy csak egy bizonyos létszámig engedhetnek át embereket.
Nem tudom még most is igy van-e, de nem hiszem, hogy változott.
# 7/7
aha.mondjuk függ sztem szerencsétől is nagyon. pl magnó..gondolj bele..végigtippeled úgyis simán bennevan h átmész. az már máskérdés hha beszélni nemtudsz a szóbelinél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!