Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Gyorsangol.hu-n rendelt már...

Gyorsangol.hu-n rendelt már valaki, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Olcsónak tűnik, 2.500 Ft. Egyedi módszerrel tanít, hanganyag és elektronikus könyvet tartalmaz. Olcsó húsnak híg a leve? [link]
2011. dec. 19. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Kicsit kaotikus az oldal, de amit sikerült a módszerből megértenem, az alapján jónak tűnik, ennyi pénzért szerintem érdemes megpróbálni. Ha tényleg kitartóan próbálod, szerintem meg lehet tanulni vele angolul. Nagy előnyének tartom, hogy szövegek hallgatására épít, így talán velem ellentétben nem 12 év tanulás után jutsz el arra a szintre, h meg tudsz nézni egy angol filmet felirat nélkül.
2011. dec. 22. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed. Csak a rendelésre nem reagálnak jó ideje!
2011. dec. 22. 23:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Megkaptam mindent. Elégedett vagyok vele, mert nem szavakat tanít, majd nyelvtant és belőle összetákolt mondatokat. Más, bővebb véleményére kíváncsi vagyok.
2012. jan. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!