Ki szeret németet tanulni?
Én nagyon finoman fogalmazva is ku@vára utálom. (Csak, hogy itt van mellettünk Ausztria) Általános 7. osztályba (oké, hogy tagozat, meg heti 5 óra van), hogy lehet, hogy 3:30kor kezdem el a német tanulást és este fél kilenckor még NEM végeztem, ez szinte minden nap így van, már teljesen megbolondultam,(és nem csak szerintem, és nem csak én) ja és a reggel 5:45 kor kelek, és iskola elött is németet tanulok. Már néha a szüleimmel is összeveszek, mert sokat tanulok, ezért nem nagyon van időm másra Pl:hétvégi kirándulás, vagy segíteni nekik takarításba...
Ti szeretitek?
makker vagyok tudom. :D most egy másik nyelvvel próbálkozom. szorítsatok (Y) :) hogy sikerüljön a nyelvvizsga :) mert ettől függ hogy fel-e vesznek -e oda.. ahová én szeretném. :D
kérdező neked kitartás, én sem szerettem soha a németet. max azok bírják akik német anyanyelvűek vagy germán vér folyik az ereikben :) nézz filmeket/meséket németül.. én is azt csináltam/csinálom 18 évesen. :D de nagyon megérte meglett a b2-es :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!