Ki szeret németet tanulni?
Én nagyon finoman fogalmazva is ku@vára utálom. (Csak, hogy itt van mellettünk Ausztria) Általános 7. osztályba (oké, hogy tagozat, meg heti 5 óra van), hogy lehet, hogy 3:30kor kezdem el a német tanulást és este fél kilenckor még NEM végeztem, ez szinte minden nap így van, már teljesen megbolondultam,(és nem csak szerintem, és nem csak én) ja és a reggel 5:45 kor kelek, és iskola elött is németet tanulok. Már néha a szüleimmel is összeveszek, mert sokat tanulok, ezért nem nagyon van időm másra Pl:hétvégi kirándulás, vagy segíteni nekik takarításba...
Ti szeretitek?
Ja bocs úgy értettem 15:30 kor kezdem
És azt elfelejtettem mondani, néha emiatt nincs időm más tantárgyat tanulni:(
És, hogy ez a jegyeimen NEM látszik meg van egyesem is, kettesem, hármasom,de ebben a félévben kicsit több a 4-esem.
:(
Én így vagyok a japánnal:)
Csak én nem utálom, viszont emiatt van, hogy nem tudok tanulni másra.
Én IMÁDOM *-*. Annyira, de annyira szeretem! ... :)
Német kéttannyelvűre jelentkeztem, fel is vettek. :) Ha van szabadidőm általában német mondókákat olvasgatok. ^^
14l
Húú látom ez erősen tanárfüggő dolog, nekünk már 7 év alatt 6 állandó és fél évig egy helyettesítő tanárunk volt. :O
És az egyettlen, amelyiket "szerettük" feldobta a pacskert :? , na ez a mi mázlink. (ő lett volna az osztályfőnökünk is 4évig, erre kaptunk egy zsarnokot, akinek az óráján nem lehet se egymásra nézni, se tüsszenteni, se köhögni, és még had ne soroljam...)
Gondolom aki szereti a németet annak a némettanárja sem olyan mint a miénk :(
Jó neked meglett a nyelvvizsgád:)
Az én tanárom meg nem, hogy bíztatna, hogy "Tanuljatok meglesz a nyelvvizsga" dehogy is , inkább azzal ilyeszteget, hogy jövőre leteteti velünk a nyelvvizsgát, és az sokkal nehezebb lesz, meg akkor nem "CSAK" 1-2 oldal lesz egyik napról a másikra a tanulni való, hanem még több.
Pedig más iskolában tanító, vagy német nyelvel foglalkozó ismerőseink azt mondták ezzel már simán le lehetne tenni az alapfokut, csak a nyelvtant kéne még kicsit gyakorolni.
Úgyhogy már attól is félünk mi lesz következő órán, mert, ha olyan kérdést tesz fel órán a némettanár,amire nem tudunk válaszolni, (pedig lehet, hogy tudnánk, csak nem értjük a kérdést), akkor 1-est kapunk. ( ezt a mi "kedves" osztályfőnökünk találta ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!