Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 14 éves vagyok 8 éve tanulok...

Laczkodoki kérdése:

14 éves vagyok 8 éve tanulok angolt. A B2-es próba nyelvvizsgám 78%-os lett. Szerintetek van esélyem a C1-es vizsgára, ha minden nap gyakorlok és járok egy magántanárhoz? A nyelvtan menne, de a szóbelitől félek.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 10:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia, én februárban nyelvvizsgáztam az Euroexamnél(C1), és Neked is ezt ajánlom. Rögtön felsőfokra mentem, szerintem ha úgyis eljutsz arra a szintre, akkor fölösleges előtte közepet csinálnod.:)Ha gondolod nekem van 2 új, kitöltetlen felkészítőfüzetem, kifejezetten erre a nyelvvizsgára. Vannak bennük mintafeladatok a szóbelihez is, így láthatod, hogy kb. mire számíthatsz. Jobban jársz ha tőlem veszed meg, mert ha az oldalukról rendelsz, akkor van szállítási költség. Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan! :)
2012. máj. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!