Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítaná nekem valaki ezt...

Lefordítaná nekem valaki ezt a kis német szöveget?

Figyelt kérdés

In der letzen Zeit habe ich Probleme mit meinen Eltern.Wir streiten ständig und ich habe das Gefühl,dass sie mich überhaupt nicht hören.Die Mutter ärgert sich,wenn sie meine Socken unter dem Bett findet und mein Zimmer nicht in Ordnung ist.Sie verlang von mir,dass ich mein Zimmer selber aufräume und putze.Ich mag das aber nicht,und mein Vater tut das auch nicht.

Meine Eltern mögen auch meine Freunde nicht, weil sie Ohrringe oder Piercings haben oder abgetragene Klamotten tragen.

Außerdem darf ich abends nicht länger ausbleiben oder auf Urlaub mit der Familie meines besten Freundes fahren.

Krach gibt es auch,wenn ich eine schlechte Note kriege.

Und besonders peinlich finde ich,wenn sie mich vor meiner Clique küssen.

Meine Eltern verstehen nicht,dass mein Taschengeld absolut nicht reicht.Oder sie haben keine Vorstellung,was eine Cd kostet.

Tobias,14

hálásan köszönöm a válaszokat előre is

2012. márc. 27. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy tökéletes.

Az utóbbi időben problémáim vannak a szüleimmel. Állandóan veszekedünk és az az érzésem, hogy egyáltalán nem hallgatnak meg engem. Anyu idegeskedik, ha a zoknimat az ágy alatt találja és a szobámban nincs rend. Elvárja tőlem, hogy én tegyen rendbe és tartsam tisztán a szobámat. Én ezt egyáltalán nem szeretem, és az apám sem.

A szüleim a barátaimat sem szívlelik, mert fülbevalóik és piercing-eik vannak, vagy kopott ruhákban járnak.

Ezenkívül este nem maradhatok fenn sokáig vagy nem mehetek el a legjobb barátaim szüleivel nyaralni.

Annak is összezuhanás a vége, ha ha rossz jegyet kapok.

És különösen kínosnak találom, amikor a bandám előtt puszil meg.

A szüleim nem értik, hogy a zsebpénzem egyáltalán nem elég. Vagy fogalmuk sincs, mennyibe kerül egy CD.

2012. márc. 27. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időben problémám van a szüleimmel.Ők folyamatosan veszekednek és nekem az az érzésem,hogy ők egyáltalán nem hallgatnak meg engem. Anya ideges,ha a zoknimat az ágy alatt találja és ha nincs rendben a szobám. Megköveteli tőlem,hogy önállóan kitakarítsam a szobámat. Én nem szeretem ezt és az apukám se csinál semmit.

A szüleim nem szeretik a barátaimat,mert fülbevalójuk és piercing-jük van vagy viselt ruhákat hordanak.

Ezenkívül nem szabad esténként sokáig fennmaradnom vagy nem szabad a család legjobb barátaival nyaralnom.(?)

Még "puff"(zaj) van akkor is,amikor rossz jegyet kapok.

Különösen kínosnak tartom,wenn sie mich vor meiner Clique küssen. (ezt nem értem.)

A szüleim nem értik,hogy a zsebpénzem abszólút nem elég.

Vagy fogalmuk sincs(elképzelésük sincs),mennyibe kerül egy CD.

2012. márc. 27. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Az 1.hozzászólóé inkább jobb,2.voltam :D
2012. márc. 27. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
örök hála a válaszokért
2012. márc. 27. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Krach gibt es auch,wenn ich eine schlechte Note kriege.

csak annyival javitanam ki az elottem szolokat, hogy a Krach botrany...Az is botrany nalunk, ha en rossz jegyet kapok.

2012. ápr. 3. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!