Hogyan működik egy csoportos nyelvtanulás?
Vannak jó dolgok és vannak kevésbbé jó dolgok :-)
Nekem az szokott lenni a gondom, hogy az emberek többsége nem arra a szintre megy ami neki való (nem biztos, hogy az ő hibájuk néha az iskola a hibás vagy csak nincs az a szint stb..). Voltam kezdő szinten ahol szinte mindenki már beszélte kicsit a nyelvet. Tök ciki volt, hogy nem értettem a dolgokat, ráadásul nagyon gyorsan haladtunk, mert már mindenki tudta a nyelvtant. Aztán volt olyan, hogy haladóra mentem és voltak olyanok akik még a legalapabb dolgokat sem tudták. Így meg lassan ment az egész, mert mindig visszatértünk alapdolgokhoz.
Ilyen kurzusokon sokszor rengeteg házi van és nagyon fontos, hogy otthon is foglalkozz a nyelvvel. Amit órán elmondanak az nagyon alap otthon neked még gyakorolnod kell illetve megtanulni, ha fejlődni akarsz. Sokszor van teszt is a tanfolyam végén az jó,mert feltudod mérni a tudásodat.
Az órák gondolom változóak, de nálunk az volt, hogy átnéztük a házit, meghallgatuk egy szöveget a könyvből, aztán azt együtt olvastuk, lefordítottuk, átvettük a nyelvtant majd házinak megkaptuk, hogy olvassuk el mégegyszer a szöveget, tanuljuk meg a szavakat és gyakoroljuk a nyelvtant különböző feladatok segítségével. Plusz hétvégére kaptunk plusz feladatokat pl. fogalmazás írása stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!