Milyen japán vagy koreai nyelviskolák vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ismertek olyan japán vagy koreai nyelviskolát, ahová kelet ázsiai (japán vagy koreai) lányok is járnak? Nagyon tetszik mind2 nyelv, az ázsiai lányokért pedig egyszerűen odavagyok :D Előre is köszi :)2012. márc. 23. 16:11
1/4 anonim válasza:
minek tanulnák az anyanyelvüket?
ha arra gondolsz, hogy a tanárok japánok, koreaiak esetleg, ők általában erősen 30 fölött vannak.
bgf-re szoktak jönni japán cserediákok esetleg ott próbálkozz ha gondolod.
2/4 anonim válasza:
Én tanulok japánt, de csak a netről. Romániában lakom és nincs lehetőségem megtanulni a románon és az angolon kívöl más nyelvet, de azért elég jól haladok. A netről meglehat tanulni, igaz, h némi hiányossággal, de mégis jobb, mint a semmi. [link] Ezt az oldalt ajánlom, nagyon hasznos. :) Egyébként nekem is bejönnek az japán és koreai srácok.:D
3/4 A kérdező kommentje:
És az ELTE-re? Oda nem jönnek cserediákok?
2012. márc. 29. 17:22
4/4 anonim válasza:
Igenis vannak, akik Magyarországon születtek, Ázsiából származnak a szüleik és szeretnék megtanulni a saját nezmetük nyelvét, és ehez nem kell öregnek lenni. Nyelviskolát nem tudok, én a netről tanultam japánul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!