Hogyan tudnám leghatásosabban megtanulni a német szavakat?
Figyelt kérdés
Milyen módszerek, ötletek vannak a szavak tanulására?
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. márc. 7. 21:01
2/4 anonim válasza:
Szia!
Itt Szántai Gábor ad különböző tippeket a szavak megtanulásához.
Ezen az oldalon nagyon sok anyagot találsz a német nyelv gyakorlására.
Itt keresztrejtvényeken keresztül gyakorolhatsz:
Nekem ez sokat segített. Témakörök köré vannak csoportosítva:
Bal oldalon a gyors menüben feladatokat, szabályokat találsz.
Szerintem itt minden le van írva, ami egy nyelvtanulónak segítségére lehet.
Jó tanulást kívánok! Üdv: Ági
3/4 anonim válasza:
Nekem az vállt be ha csoportosítom a szavakat: pl: der névelőjűeket pirossal írom, das zöld, die fekete. Vagy úgy ahogy te akarod! Dolgozat közben pedig ha nem vagyok olyan biztos benne akkor szinte látom magam előtt h milyen színűvel írtam. Az is segít ha a szavakat tudod kötni valamihez, pl egy magyar szóhoz amire hasonlít. Gáz vagy nem gáz, kérd meg valamelyik családtagodat hogy kérdezzen ki. Nagyon sokat jelent ez is.
4/4 anonim válasza:
Sokszor leírod, mondogatod magadban pl. hogy vaj - die Butter (Sg.) és egy idő után belemegy a fejedbe...sokan közben dobálgatnak valamit, lehet, hogy ez neked is segít :DD Kb. ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!