Nyelvvizsga. A valós tudást méri?
Figyelt kérdés
Külföldön (Angliában) csináltam nyelvvizsgát mikor kint dolgoztam. Itthon nem fogadják el, mert honosítani kellene (olyan 80ezer ft lenne) Gondoltam csinálok egy másikat, egy akkreditáltat itthon és megbuktam. Fel nem foghatom, hogyan, mikor Angliában végzem az egyetemet (és itthon is).
Most komolyan ezt nem tudom elhinni. Ma már a síró görcs kerülgetett. Egy sima középfokút nem tudtam letenni, mikor kint angolul tanulok? A kérdés a következő lenne: mivel nem ismerem a haza nyelvvizsgákat (csak a rigót, azon voltam). Melyikre mennyek ami korrekt? Köszi
2012. febr. 9. 19:35
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Manchesterben tanultam és ott azt a nyelvtant használják, amit én is tudok. Nyilván ezek szerint itthon más a követelmény. Beszerzek egy nyelvtan könyvet. :)
2012. febr. 10. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!