Kreatív nyelvtanulás? Használta valaki? Tényleg annyira jó, mint hogy hirdetik?
szia! nekem nagyon bevált! igaz az az idő amit hirdetnek miszerint 4 hónap alatt középfokú nyelvvizsgaszintig érhetsz el az kicsit túlzás,ha nem napi 8 órában tanulod a nyelvet..
mit próbálnál ki? lehet segíthetek,hiszen nekem a sajátomra már nincs szükségem, szinte újnak mondható (másoltan vettem féláron,lemezekkel eyütt), ha érdekel megbeszélhetjük :)
Sziasztok,
nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele.
Angolt suliban anno tanultam,nagyon minimális tudásom volt,1,5 év alatt csináltam meg a középfokú ECL-t,de ezt tényleg önállóan a kreatív csomaggal:)
Németül most tanulok vele májusi nyelvvizsgára készülök:)
Ha valakit érdekel angolt és németet is tudok adni,megbeszéljük:)
Kedves Kérdező!
Angolból én napi 1-2 órát tanultam átlagban,de munka miatt volt,hogy egy-két hétig elő sem tudtam venni
Utolsó voltam:)
nekem az angol van meg kezdő,és haladó is,ill. a spanyol kezdő. én sem vittem túlzásba a tanulást, heti átlagosan ha 4-5-6 órát foglalkoztam a nyelvvel.. de kb egy évbe telt így,hogy középfokú nyelvvizsgázzak, és hát,sikerült elsőre :)
első voltam
Sziasztok! Napok óta nézegetem a kreatív nyelvtanulásról szóló cikkeket és ha tényleg olyan jó, amiket írnak róla, akkor megéri megvenni is!
Érdeklődnék, hogy van-e valaki, aki most eladná németből a kreatív anyagát? Ahogy olvastam a kezdővel középszintű nyelvvizsgát lehet elérni, úgyhogy azzal kezdeném!
Köszönöm előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!