Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kreatív nyelvtanulás? Használt...

Kreatív nyelvtanulás? Használta valaki? Tényleg annyira jó, mint hogy hirdetik?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia! nekem nagyon bevált! igaz az az idő amit hirdetnek miszerint 4 hónap alatt középfokú nyelvvizsgaszintig érhetsz el az kicsit túlzás,ha nem napi 8 órában tanulod a nyelvet..

mit próbálnál ki? lehet segíthetek,hiszen nekem a sajátomra már nincs szükségem, szinte újnak mondható (másoltan vettem féláron,lemezekkel eyütt), ha érdekel megbeszélhetjük :)

2012. febr. 4. 19:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia, engem a német nyelv érdekelne. Milyen szintre jutottál el, naponta mennyit használtad?
2012. febr. 4. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az engem is érdekel, hogy egy független ossza meg a tapasztalatát. :)
2012. febr. 4. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele.

Angolt suliban anno tanultam,nagyon minimális tudásom volt,1,5 év alatt csináltam meg a középfokú ECL-t,de ezt tényleg önállóan a kreatív csomaggal:)

Németül most tanulok vele májusi nyelvvizsgára készülök:)

Ha valakit érdekel angolt és németet is tudok adni,megbeszéljük:)

2012. febr. 5. 23:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Angolból én napi 1-2 órát tanultam átlagban,de munka miatt volt,hogy egy-két hétig elő sem tudtam venni

Utolsó voltam:)

2012. febr. 5. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem az angol van meg kezdő,és haladó is,ill. a spanyol kezdő. én sem vittem túlzásba a tanulást, heti átlagosan ha 4-5-6 órát foglalkoztam a nyelvvel.. de kb egy évbe telt így,hogy középfokú nyelvvizsgázzak, és hát,sikerült elsőre :)

első voltam

2012. febr. 6. 06:45
 7/8 anonim válasza:
69%
Sziasztok! En az angol kezdot vettem meg, es nekem nagyon bejott :) Bocs az offert: valaki el tudna nekem kuldeni az angol felso, spanyol es nemet kezdo szintet? Megkoszonnem
2012. febr. 22. 15:33
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok! Napok óta nézegetem a kreatív nyelvtanulásról szóló cikkeket és ha tényleg olyan jó, amiket írnak róla, akkor megéri megvenni is!

Érdeklődnék, hogy van-e valaki, aki most eladná németből a kreatív anyagát? Ahogy olvastam a kezdővel középszintű nyelvvizsgát lehet elérni, úgyhogy azzal kezdeném!

Köszönöm előre is!!

2012. aug. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!