Értelmes ez a mondat?
Figyelt kérdés
Have you 2 arms and legs? Can you see, hear and speak? Have you true friends? Then you are one of the most luckiest people in the world!2012. jan. 27. 20:18
1/7 anonim válasza:
Do you have 2 arms and legs?
Are you able to hear and speak?
Do you have true friends?
If yes,then you are one of the luckiest people in the world.
2/7 anonim válasza:
Do you have two arms and legs?
Can you see, hear, and speak?
Do you have true friends?
You are one of the most luckiest people in the world then!
3/7 A kérdező kommentje:
úgy tudom a can you hear az értelmes nem az able to
2012. jan. 27. 20:26
5/7 anonim válasza:
1. vagyok
Szerintem te arról ne beszélj,hogy mit tudsz,mert hogy az angolt nem vágod,az biztos.Egy egyszerű segédigét nem bírsz berakni,úgyhogy....:)
pl. I am not able to see -> Because my glasses are dirty.
I can't see -> I'm blind.
6/7 anonim válasza:
Mindkettő értelmes, de az első válaszoló válasza az irodalmibb, választékosabb, nyelvtanilag a helyesebb, igaza van, hallgass rá ;)
7/7 A kérdező kommentje:
bocsi ha sértőnek találtad a kommentem nem annak szántam. csak nyilvánvalóan a can-t kell használni ha azt akarom kifejezni hogy az illető nem lát mert vak. az able to ebben az esetben (khm) baromság.
2012. jan. 27. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!