Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítanátok nekem? Én még...

Lefordítanátok nekem? Én még nem vagyok olyan jó angolból. :/ Köszönömszépen!

Figyelt kérdés

In what its organizers say is the most comprehensive environmental study ever carried out, researchers have discovered that the air breathed by most of the world's 1.8 billion city dwellers is not properly fit for humans. Nor is the water in much of the world fit to drink.

The findings are contained in three reports on air, water and food pollution prepared jointly by the WHO and the UN Environment Program, which are expected to be approved in Geneva on Friday by environmental experts from 12 industrialized and developing countries.

The report on air pollution, based on monitoring in major cities of 50 countries, found "disturbingly high" levels of sulphur dioxide and dust pollution in most urban areas. Not only does sulphur dioxide cause respiratory problems but it also combines with water to give sulphur acid, which is harmful to stonework.

"Six hundred and twenty five million people, mostly in developing countries, are exposed to unacceptable levels of sulphur dioxide pollution and another 550 million live in marginal conditions", said Michael Gwynne, head of the UN Environmental Program.

2012. jan. 8. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:
a legátfogóbb környezeti tanulmány jött ki amiben a rendezői azt mondják hogy a kutatók azt kapták eredményül /kutatásuk során/ hogy a belélegzettl evegő 1.8 milliárd városi lakó számára nem emberséges /tisztasága elég szar/. Valamint a víz nagyrésze sem iható. A kutatások a levegő , víz és étel szennyeződéseket mérték a who és az ensz környezeti programán belül amit elfogadni valszleg Genovában fognak pénteken a környezetis szakik által akik 12 iparosított és fejlődő országból valóak. A légszennyezéses felmérés 50 fő város felmérésén alapulva zavaróan magas szintet produkált a kéndioxid és porszennyezés terén a városias környezetekben. A kéndioxid nem csak légzési problémákat de vízzel ekveredve kénesesőt is produkál ami a köből épült tárgyakat épületeket akármit is roncsolja. 625 millió ember leginkább a fejlődő orszáokban elfogadhatatlan kéndioxid szintnek vannak kitéve valamint 550 millió él ordenáré(lapszéli) körülmények közt. ezt az utolsó 4 sort amit írtam Michael Gwyne nyilatkozta az ENSZ környezet program feje
2012. jan. 8. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!