Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki átolvasná nekem?...

Valaki átolvasná nekem? Vannak benne hibák? Ez egy válaszlevél egy könyvben lévő levélre. Nem tudom h a After a hard, long week it will be great. Mondtat helyes- e valamint h nyelvhelyességileg oké e

Figyelt kérdés

Dear Matt,

How are you? I hope you are well. Thank you for offering to put me up. That would be great!

I can’t wait to come to Sydney. This course is going to be a great opportunity for me to practice my English and learn more about Australia.

I just love the idea of going to Bondi Beach. After a hard, long week it will be great.

I’m sorry, but I don’t really like opera, so why don’t we watch an Australian movie in a local movie theater?

I’m not picky, but I would prefer Australian food. I would love to try something typical dessert, too.

I’m sure we’ll have a fantastic time together. Looking forward to seeing you.

2012. jan. 4. 19:43
 1/1 anonim válasza:

Szia!

én raknék még bele olyat az elejére bevezetésnek, hogy I'm sorry I haven't written for so long, but I've just been terribly busy. és utána amit írtál. Az after a hard, long...mondatot én úgy írnám, hogy It will be great after a hard, long week.

Egyébként szerintem helyes, de én csak 1 éve tanulok angolt intenzívebben, szóval nem 100 :)

2012. jan. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!