mint irtam nem sértésnek szántam, de ha mégis megsértettelek vele, akkor elnézést kérek.
2012. febr. 2. 17:32
18/80 anonim válasza:
Én konkrétan nem is néztem ezt a kategóriát, csak egyszer láttam valahol; mailben küldték a kérdést, vagy már nemtom, és azért írtam ide :P #6 voltam...
2012. febr. 2. 17:54
19/80 anonim válasza:
Kedves 17/18!
Dehogy sértődtem meg, inkább jót röhögtem rajta! :-)
2012. febr. 2. 21:26
20/80 anonim válasza:
Németből és angolból is szakmai középfokú vizsgám van. Használgatom a nyelvet, írásban elboldogulok velük, szóban viszont katasztrófa vagyok! :( nem igazán értek és idegemben beszélni se tudok, csak makogni, holott 300 szavas leveleket percek alatt összedobok (persze nem akármilyen témában) szinte helyesen, kevés hibával. Ez talán a nyelvvizsgákra való felkészülés miatt alakult így, kevés időt fordítottunk a szóbelire, a témák mentek, de másra nem volt idő.. a nyelvtant és a levélírást begyakoroltam, bár lassan kopik a gyakorlat, ez megy is. Értelmiség vagyok, mert van diplomám, de nem kell messzire ennem vele :( Ez van :/ :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!