Melyik idegen nyelv? Német, vagy francia?
Sok munka helyen alapfeltétel a magas szintű angol német v. francia nyelvismeret.
Nos ha fogékony vagy a nyelvtanulásra, nyugodtan választhatod a franciát Franciao. és a BENELUX környékén megértik. De szerintem nehéz a francia.
De ha könnyíteni akarsz a tanuláson akkor német:)
A némettel pedig boldogulsz a sógoroknál :D
Én, most kezdem el spanyolozni.
A német borzasztó irritáló egyes emberek számára:)(Falnak mentem a névelőktől).
Franciát nem tudom, de biztos, h nehéz.
Ami a legfontosabb lenne: fejleszteni az angolt, mert a B1 semmi. C1-gyel már érsz valamit, noha az sem túl magas szintű tudás.
"Melyik hasznosabb, melyik fontosabb, melyiket keresik többet?"
A német nehezebb és hasznosabb, és többen ismerik itthon. A francia könnyebb, de kevésbé keresett, viszont kevesen beszélik. Műszaki és üzleti területen a német hasznosabb valamivel, jogi területen a francia. De kb. egyenlően hasznosak.
"Spanyolt is választhatok, állítólag az nagyon könnyű, de majdnem mindenki arra megy"
Nem könnyű, nem tanulják sokan, és főleg nem tudják megtanulni túl sokan. Emellett nem hasznos.
15:52
A francia nyelvtan egyszerűbb a németnél.
Ha egyszerű nyelvet akarsz tanulni, akkor francia.:)
A német nagyon nehéz nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!