Aki tud németül lefordítaná ezt a pár sort nekem? ->
nein habe ihm verlassen !!! kannst ihm haben
aber lass di was sagen
wenn du diesen mann nimss der friss dein leben glaub mir süsse
Sajnos ezek a netes fordítok semmit sem érnek :( Aki letudja nekem fordítani annak nagyon de nagyon megköszönném!! :)
-Viki-
nem ernek semmit mert tele van helyesirasi hibaval...
ez honnan van ez a szöveg ? ennek semmi ertelme nincsen.az egyetlen mondat ami ertelmes az az,hogy:kannst ihn haben ( megkaphatod öt)
nein habe ihm verlassen !!! kannst ihm haben
aber lass di was sagen
wenn du diesen mann nimss der friss dein leben glaub mir süsse
Kbra:
Nem, már elhagytam! Tiéd lehet.
De hagyj mondjak valamit:
Ha elveszed ezt a férfit, akkor az életedet dobod el, hogyj nekem édesem.
Ez nem helyesirasi hiba, hanem tajszolas, a kegyesebbik, jobban erthetö fajtabol, a neten meg igy ir minden nemet nyelvü. :)
Ausztriaban elek, van nemi hasonlosag, igy ertem.
A szöveg a következö:
Elhagytam öt, tied lehet (a ferfi, mivel egy nö irja egy nönek)
De hadd mondjak valamit
Ha ezt a ferfit "viszed" (azaz, ha kapcsolatod lesz vele), tönkre teszi az eletedet, hidd el edesem
És annyit még tudtok segíteni hogy válaszként h írjam neki azt, hogy: "Miért tenné tönkre?"
(nem mellesleg rám fér most már egy német tanfolyam. :) )
Warum würde sie/er es kaputtmachen?
vagy
Warum würde sie/er es verderben?
Egyébként, ha tájszólásban ír és nem érted:
Entschuldige, aber ich verstehe deie Nachrichten leider nicht so gut. Bitte, benutze Hochdeutsch!
"Ez nem helyesirasi hiba, hanem tajszolas, a kegyesebbik, jobban erthetö fajtabol, a neten meg igy ir minden nemet nyelvü. :)
Ausztriaban elek, van nemi hasonlosag, igy ertem."
Enis Ausztriaban elek de ebböl a mondatbol nem ertek mindent pedig tudok nemetül- es szerintem a glaub mir süsse-t az nem ugy irjak hanem glaub mir Süße. vagy a nimms...az nimmst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!