Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy hét múlva nyelvvizsga....

Egy hét múlva nyelvvizsga. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi az , amit fokozottan érdemes átnézni? Csináljam meg még egyszer a nyelvvizsga könyvből esetleg?
2011. dec. 3. 14:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia. 19 vagyok :)

Na amúgy túl vagyok rajta :) hát az írásbeli egy fos volt... writingnál úgy ahogy van félreértettem az első feladatot és tök másról írtam, úgyhogy tartalom kapásból 0 pont :S readingnél nem tudom... azt sem érzem jónak a listening meg egyenes pocsék. A szóbeli viszont szerintem jó lett. Hát majd meglátjuk...

2011. dec. 9. 19:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy megnézi e ezt még valaki, de azért ideírom, hogy ma egy felsőfokú ECL angol nyelvvizsga büszke tulajdonosa lettem :)
2012. jan. 9. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát irigyellek.

Nek mfél ponton múlt a szóbeli

2012. jan. 9. 19:40
 14/16 A kérdező kommentje:
szegény :( remélem azért legközelebb sikerülni fog! Egyébként nekem is elég határeset, 65 %-os. Szorítok, hogy a kövinél minden flottul menjen!
2012. jan. 9. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszi... :)

Azért írok ilyen felülvizsgálati kérelmet, hátha megadják.

Végülis csak fél pontról van szó..

Ez olyan rossz :(

Az írásbelid hány százalék lett?

2012. jan. 9. 21:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy mennyi is lett, de épp hogy 60 % felett. Összesen 65 lett, arra tippelnék, hogy talán 62. Nem lett sajnos nagyon jó, a writingot nagyon elrontottam, félre is értettem dolgokat, meg az a plágiumos téma, hát nem sok mindent tudtam róla írni :D de lényeg, hogy meglett, 1-2 év múlva, ha meglesz a szaknyelvim szeretnék egy olyat, hogy Cambridge vagy TOEFL. Te milyen célból nyelvvizsgáztál amúgy? Én nagyjából csak magamért, úgy értem saját magamnak jól esik, hogy van, kb ez volt a cél :D
2012. jan. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!