Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy hét múlva nyelvvizsga....

Egy hét múlva nyelvvizsga. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi az , amit fokozottan érdemes átnézni? Csináljam meg még egyszer a nyelvvizsga könyvből esetleg?
2011. dec. 3. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én is egy hét múlva megyek..

Szerintem olvasgasd az 1000 kérdés 1000 válasz c. könyvet (ha megvan)

Milyen nyelvvizsgára mész amúgy?

2011. dec. 3. 14:48
 2/16 A kérdező kommentje:

Megvan a könyv :)

felsőfokú angol, ECL

2011. dec. 3. 16:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Én is :)

Félek kicsit... főleg a szóbelitől.

Melyik városban vizsgázol?

2011. dec. 3. 18:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Pécsett leszek. Ó hát én nem is tudom, hogy mitől féljek... a readingem az pocsék, de még magyarul is, tehát nem is nagyon tudom, hogyan fejleszthetném, mert elég sokat olvasok mind a két nyelven. A listeningben azért vagyok bizonytalan, mert hol 80 %-os testeket produkálok, de volt, hogy csak 40-et... a szóbelivel meg annyi bajom van, hogy minden a témától függ. Úgy értem van olyan téma amihez sajnos magyarul sem tudok hozzászólni. Mondjuk írtam ezekről fogalmazásokat, amiket tanár ki is javított (globalizáció, halálbüntetés stb), de azért úgy érzem van okom félni. Igazából azért szeretném, hogy minél hamarabb meg legyen, mert most már rég másra kéne koncentrálnom és nem szeretném, hogy februárig még folyamatosan ilyen intenzíven keljen angoloznom mint most :( persze nem fogom abba hagyni az angolozást sosem :Ö
2011. dec. 3. 20:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem pont a reading és a listening megy jól. Az esszéírás és a beszélgetés az, amitől félek. Majd még utána kéne olvasnom pár ilyen témának, pl. korrupció. (fogalmam sincs mi az)

Az a gond, hogy nem nagyon tudok angolul beszélni. Ha valaki más beszél, vagy le van írva, azt nagyon jól megértem, de ha nekem kell beszélnem....

Ez nyilván azért van, mert soha nem beszéltem igazából angolul.. Már több, mint egy éve nem járok angolórára. De akkor is csak anyukám tanított, aztán amikor meglett a középfokúm abbahagytuk.

Már le is érettségiztem, szóval az iskolában se járok angolra. (11.-es vagyok)

2011. dec. 4. 08:55
 6/16 anonim ***** válasza:

A szóbelin neked van párod?

Miket fogsz mondani az elején, a bemutatkozó résznél?

2011. dec. 5. 19:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen van párom, úgyhogy róla fogok beszélni ő meg rólam :) annyit mondunk egymástól, hogy kicsoda micsoda, hol él, mit csinál, hogy ismerkedtünk meg, hasonlóak vagy különbözőek vagyunk stb stb. Mondjuk így belegondolva sokkal egyszerűbb lenne, ha saját magamról kéne beszélne, nem másról, mert magamat így is úgy is jobban ismerem :)

És te? Tanulsz még rá valamit, vagy most már nem erőlteted?

2011. dec. 5. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem nincs párom, bár van egy ismerősöm aki szintén most megy vizsgázni, de ő csak írásbelire.

Hát őszintén megmondva eddig sem tanultam túl sokat.

Megcsináltam pár mintafeladatot egy ilyen ECL-es könyvből.

Most már csak leginkább az 1000 kérdés 1000 választ olvasgatom.

2011. dec. 6. 17:50
 9/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én nagyon sokat készültem rá, de így is kevésnek érzem és bizonytalan vagyok :S nagyon fontos lenne ,hogy most sikerüljön, mert januártól bioszt és kémiát kell tanulnom magasabb szinteken, nem tudok mellette még egyszer felkészülni a februári nyelvvizsgára :( mind1, azért reméljük a legjobbakat, majd azért ha túl vagy rajta írj, hogy milyen lett (én is ezt teszem). És persze sok sikert :)
2011. dec. 6. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Neked is sok sikert! :)

Áá nagyon remélem, hogy sikerülni fog.

Te hány éves vagy amúgy?

2011. dec. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!