Az angol középszintű érettségi vagy a középfokú nyelvvizsga a könnyebb?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 22:10
1/7 anonim válasza:
Az érettségi. A középfokú nyelvvizsgának az emelt szintű érettségi felel meg.
2/7 anonim válasza:
középszinten érettségiztem 4esre, nemrég csináltam szintfelmérőt egy nyelviskolában, ott B1-es szint körüli jött ki
3/7 anonim válasza:
Az érettségi, ez egyértelmű.
Meg is van határozva szintekben, és úgy tudom, hogy az érettségi az alap és a középfok közötti szintnek felel meg...
4/7 anonim válasza:
alap nyelvvizsga<közép érettségi<közép nyelvvizsga<emelt érettségi<emelt nyelvvizsga
(ez egy nehézségi sorran a legkönnyebbtöl a legnehezebb felé :D )
5/7 anonim válasza:
helyesirásilag profi trollok kiméljenek mert nemfogok francia klaviaturával azzal bajlodni..
6/7 anonim válasza:
utolsó: szerintem senkinek sem állt szándékában trollkodni, valamint szerintem többet bajlódtál azzal, hogy beírtad azt a mondatot, de persze nagyon cool, és mindenkinek tudnia kell, hogy francia klaviatúrát használsz...
7/7 Joola válasza:
érettségi nehezebb. nem nehéz a középszint, nyelvvizsgán azért több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!