Nyelvvizsga előtti utolsó napokban mit érdemes még tanulni, átnézni?
Figyelt kérdés
Pénteken és szombaton lesz a nyelvvizsgám, és eléggé szenvedek, mert persze jó lenne tanulni, de közben meg nem igen tudom, hogy mit tanuljak az utolsó pár napban, meg hogy ér-e egyáltalán valamit...
Szerintetek? :/
2011. nov. 30. 21:39
1/4 anonim válasza:
Én TELC-en voltam angolból (B2), lazán megcsináltam tanulás nélkül..
2/4 A kérdező kommentje:
jó, hát nem vagyunk egyformák. Ezek szerint te elég menő szinten voltál...
2011. nov. 30. 22:13
3/4 anonim válasza:
Én jövőhét csütörtökön megyek szóbelire,szombaton írásbelire. Most ezen a hétvégén még keményen tanulok, de a vizsga előtti 2 napon már csak rádiót fogok hallgatni, meg rövidebb szövegeket olvasgatni...
4/4 anonim válasza:
én TELC-n voltam, ott eléggé számít a szókincs úgyh én azt néztem át, valamint a levelet (formája stb.) meg a szóbelire gyakoroltam egy kicsit.
de igazából ilyenkor már csak finomítani lehet a tudásodon, ha eddig tanultál becsülettel akkor meg kell lennie, ha nem akkor nem sokat fog számítani a vizsga előtti 1-2 nap tanulgatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!