Hol tudnám elsajátítani teljesen az olasz nyelvet?
Szia!En segitenek neked szivesen,de van egy kis bibi,olaszorszagban elek,gyere ki,megtanitalak olaszul.A viccet felreteve,a legjobb meoldas tenyleg ha az adott orszagban probalsz nyelvet tanulni,sok sikert!
Timi
az itt elok nem mondtak el neked h nem csak az olaszt beszelik?mert vannak dialektusok is ami tajegysegenkent kulonbozo.en bolognaban elek olaszul beszelek es a bologneset is beszelem de a napolitanat vagy a ferrareset nem ertem meg.anyosom torzsgyokeres olasz de a romaiak beszedet nem erti meg,siciliano,calabrese stb....mit akarsz tanulni?na meg vagy olsztol tanulsz meg rendesen vagy sehoggy,ismerek olyat aki magantanartol tanult,olyan az akcentusa h a ferjem nem erti mit beszel.na meg tanaroktol nem fogod a szlengeet se megtanulni,csak a hivatalos szep beszedet,akkor majd tudni fogod ha a pugnette nem az edenyfogo kesztyu hanem a geci?mert mindkettot jelenti,ha elkuldenek akkor nem a kesztyube kell menni hanem a gecibe,bocsa kifejezesert.
gyere ki elj koztuk es tanulj meg
Én a spanyolt hallgatós módszerrel tanultam meg, meg is van belőle a középfokúm. Tanár nélkül, csak a tükörrel beszélve :)
Tudom ezt mindenkinek ajánlani, most szálltam rá a németre.
Nyáron majd a spanyol tudásomat fogom élesben tesztelni :)
(Relaxa csomagokból tanultam/tanulok)
Olasz környezetben.
Sikerült végülis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!