Francia ÉS olasz tanulása párhuzamosan, mindkettőt majdnem a nulláról kezdve, felsőfokú angol nyelvismerettel mennyire jó döntés?
A lényeg az, hogy angolból már felsőfokú vizsgám is megvan, illetve azt napi szinten használom is.
Most lehetőségem adódott, hogy a franciát ÉS az olaszt is elkezdjem tanulni. Mennyi a valószínűsége, hogy esetleg keverni fogom a két újlatin nyelvet, mivel franciából már tudok picit, az olaszból pedig szinte a nulláról indulok.
Nem akarom csak ez miatt az egyiket tanulni. Mindkettő érdekelne nagyon, meg ha már itt a lehetőség is...
Szóval mennyire lehet keverni azt a két nyelvet? Vagy mire kell odafigyelnem, hogy inkább "segítség" egymást tanulás közben?
27/N
Én elkezdtem olaszt tanulni gimiben, aztán 2. évben kellett második nyelvet választani, én a franciát jelöltem meg.
Nagyon könnyen megy így olasz után/mellett, de ha egyszerre kezdtem volna a kettőt, szerintem más lenne. Így a jó szerintem, legalább 1 év eltéréssel.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!