A TELC írásbelin milyen tesztekre lehet számítani?
Figyelt kérdés
Kedves már levizsgázott TELC-esek, segítsetek nekem, milyen tesztekre számíthatok? Tudom, hogy sok helyen lehet olvasni mindenfélét erről a nyelvvizsgáról, de én konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy az Akadémia Kiadó által kiadott könyvben szereplő tesztekhez hasonló vagy könnyebb tesztek vannak a vizsgán? Lehet, hogy velem van a gond, de nekem egy picit nehéznek tűnnek, illetve a témák is elég húzósak. Nagyon köszönöm előre is a válaszotokat.2011. szept. 12. 15:43
1/3 anonim válasza:
töltsd le a telc.hu-ról a próbafeladatsort. Kb. olyan lesz. Amúgy a nehézség hullámzó, van, hogy brutális, van, hogy könnyebb.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, te mikor voltál vizsgázni? Neked nehéz volt?
2011. szept. 13. 00:01
3/3 anonim válasza:
én pár éve voltam angolból és németből is. Az írásbeli mind2-szer sztem nehéz volt, de meg lehet csinálni. A szóbeli könnyű. Amúgy a húgom most volt pár hete, és az írásbeli neki is nehéznek tűnt, de mégis sikerült. Sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!