Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki jön most szombaton (ápr.18....

Ki jön most szombaton (ápr.18. -án) angolból ECL nyelvvizsgára? Ti hogy készültök/készültetek eddig?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 18:41
 1/6 anonim válasza:
68%

Én holnap megyek:S

Tételeket tanultam és próbáltam leveleket irni..

Sokat hallgattam a travel channelt és a bbc-t is

Néha viszont ugy érzem,hogy semmit nem tudok, ez gondolom az izgalom miatt van....:S:S:S

Majd meglátjuk mi lesz.

Ha nem sikerül,majd megpróbálom mégegyszer...

Te hogy készültél,készülsz?

2009. ápr. 17. 08:29
 2/6 anonim válasza:
68%

és megvettem az 1000 kérdés 1000 válasz című könyvet,melyből kiválogattam a számomra hasznos kérdéseket és válaszokat, ezt próbálom halgatni minnél többször. És persze az ECL vizsgára felkészítő könyve is megvan, bár szerintem nagyon nehéz feladatok vannak benne, ha ilyen lesz holnap akkor tuti bukta:S

a fenti válaszoló voltam:)

2009. ápr. 17. 08:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, csak most láttam, hogy írtál, köszönöm a választ!

Milyen volt, hogy érzed? Azért amikor elmondtam, hogy global warming téma volt, a tanárnőm dobott egy hátast :)

Mi volt a magnó? Én most csak az írásbeli részét csináltam, de azt hallottam, hogy mindig nagyon szivatós szokott lenni!

2009. ápr. 22. 14:35
 4/6 anonim válasza:

Szia

Szerintem nem volt olyan nehéz...de lehet nekem se sikerült :S

Szóbelin a médiáról, tv-ről kellett beszélni, nagyon kedvesek voltak, nem volt nehéz....anál inkább a listening.....az egyik feladat karikázgatós volt...itt egy Angliai fürdővárosról beszéltek, ez még érthető is volt, de a második teljes mértékben katasztrófa.....Üdvözlési formákról beszélgettek, de szinte senki nem értette mert folyton beleröhögtek, meg elég furán artikuláltak..:S

Ha nem sikerül, akkor e miatt nem....:(

2009. ápr. 29. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Fenn vannak az eredmények :) Neked hogy sikerült?
2009. máj. 19. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
én 1 hét múlva megyek és azt hiszem nem lesz meg, telejsen kétségbe vagyok esve!!!!!!!!!
2010. ápr. 10. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!