Mennyit készültetek nyelvvizsgára?
Főleg az angol középfok érdekelne.
és sikerült?
Mindjárt jönnek a kis szerény válaszok, hogy "5 hónap alatt nulláról megtanultam angolul, azóta is perfekt beszélem a nyelvet" :D
Én őszinte választ adok: a nyelvvizsgára konkrétan semmit, de előtte egy éven keresztül jártam az egyetemen előkészítő kurzusra, és ott rendesen végigvettük az egész nyelvtani anyagot, illetve készültünk szövegértésből, fogalmazásból, párbeszédből is.
A nyelvvizsga előtti időszakban szakítottam első szerelmemmel, totál depressziós voltam, vizsga előtti éjjel berúgtam, a vizsgáról elkéstem, és teljesen minden mindegy alapon mentem be. Szerencsére mindennek ellenére nagyon jól sikerült :)
Én is úgy vagyok vele, hogy jövő hónapban nyelvvizsgázok, és eddig semmit nem tanultam, de 12 éve tanulok angolt a suliban, és mindig voltam belőle legalább 4es.
most csináltam próbaképp egy vizsgát, és egész jól sikerült:)
Szia!
én 8 évig tanultam angolt, és az utolsó két évben jártam felkészítőre is hogy biztosan sikerüljön.
sokat tanultam rá, és pont meglett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!