Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyit készültetek a felsőfok...

Mennyit készültetek a felsőfokú nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Arra az időre gondolok amit azzal töltöttetek, hogy a középfokú vizsga után konkrétan a felsőfokúra készültetek.
2011. jún. 26. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Filmeket néztem, olvastam angolul és tesztsorokat töltöttem ki. AJánlom szóbelire az 1000 kérdés-1000 felelet című tematikus könyvet (Kész Zoltán), én ebből készültem és bőven átmentem.
2011. jún. 26. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, én is abból készülök a szóbelire :) és te mindent aprólékosan megtanultál? vagy csak átrágtad magad rajta? gondolom pl. a szókincsét folyékonyan kell tudni használni :) és időben ez mennyit jelentett? kellett egy év? bocsi a sok kérdésért :$
2011. jún. 26. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
en a US-ben tanultam egy egy ideig, es ez a kozepszint utan es felso elott volt. kozepszint elott nyelvkonyvbol is tanultam, felsore nem vol semmilyen konyv
2011. jún. 26. 23:01
 4/7 A kérdező kommentje:
de jó neked, kedves utolsó! :) én is kimennék az USA-ba nyelvet tanulni :DD
2011. jún. 27. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok:

nagyrészt átrágtam magma, minden nap olvasgattam belőle pár órát, és a fontosabb szavakat kijegyzeteltem.

Volt 1 év időben, de nem kell feltétlenül annyi, ha rákészülsz és napi szinten foglalkozol vele.

én leginkább a dvd-zést ajánlom angolul, felirattal, csak őgy ragad rád olyankor a szókincs!

2011. jún. 29. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
igen az is jo szokincsre, de azt a szokincset tudni kell hasznalni is, azaz hiaba tudod mert ha beszelni kell akkor lehet hogy nem jut eszedbe mert nem beszeltel sokat. inkabb legyen kisebb szokincsed, amivel tudsz folyekonyan beszelni (szikncs alatt inkabb a kifejezeseket ertem, nem a szavakat), mint nagy szokincs de gyengebb beszed. szoval ha tanulod a nyelvet akkor a legjobb ha beszelsz egy anyanyelvuvel skype on peldaul.
2011. jún. 30. 00:20
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat :)) az írásbelim már megvan, a szóbelin is átrágom magam vhogy ;)
2011. jún. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!