Hailey13 kérdése:
Van itt olyan, akinek van nyelvvizsgája?
Figyelt kérdés
Középfokúra és felsőfokúra gondolok. Nekem ha minden jól megy december környékén lesz középfokúm. Elég nehéznek tűnik, pedig eddig nagyon könnyű volt az egész, és a tanárok mondták a tanfolyamon, hogy simán meg tudnám csinálni. Én ebben nem vagyok olyan biztos..
de a lényeg, hogy nektek van? hány évesen szereztétek meg? milyen nehéz volt? számítottatok az eredményre? és aki gondolja leírhatja hány % lett.
(olyan is írhat aki bebukta)
2011. aug. 10. 14:10
11/13 anonim válasza:
De jó nektek h ilyen okosak vagytok én megbuktam nem rég írásbelin 59,5% al,de a szóbelim 98% lett.Holnap mehetek ujra írásbelizni :((
12/13 anonim válasza:
Amugy angol középfokról szól.Teljesen elvagyok keseredve
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes vagy teis hogy pont szóbelid lett majdnem 100%,nekem írásbeli sokkal jobb sajnos.
2011. aug. 12. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!