Nyelvvizsga felmentés kérelmének mik a folyamatai?
Szerintem ha diagnosztizálva vagy,akkor lehetséges.Én ECL nyelvvizsgát csináltam,ahol igazolással lehet könnyített nyelvvizsgát tenni,és ugyanúgy nyelvvizsga,mint a többi.Ez lehet betegség sajnos,pl.volt osztálytársamnak nem kellett dogát írnia,mert dixleksziás volt (bocsi ha nem így kell írni).
Amúgy azt szabad tudni,hogy hány éves vagy és milyen egyetemre jársz? (mert ismerek hasonló problémás jogászt is!)
A hozzá nem értőkkel meg ne foglalkozz túlságosan:)
régi tanárom jut eszembe aki egy diszgráfiás gyereknek szólt így be:"Marcikám,bárki tud arról papírt szerezni hogy mnnyire hülye"
Én is szorongok,félek leszólítani lányokat de mégis olyan életvitelt szeretnék mint más fiatal szóval elmegyek valami dokihoz és feliratok magamnak egy qrvát.Hát csakmert félénk vagyok had járjanak már nekem is a testi örömök mint mindenki másnak
Utolsó előtti vagyok.Bocsi,rosszul írtam,nem én csináltam olyan nyelvvizsgát,hanem csak azért írtam,mert van rá lehetőség.Talán jobban sikerülne,mintha rendes komplexszel próbálkoznál.
Egyébként a dixleksziás az osztálytársam volt,akivel általánosba jártam együtt...7 évesen már diagnosztizálták nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!