Nyelvvizsga felmentés kérelmének mik a folyamatai?
Figyelt kérdés
Ha valami pszichés vagy idegrendszeri bajom van. Utóbbival diagnosztizálva is vagyok 25 éve.2011. aug. 3. 22:47
1/16 anonim válasza:
Miért pszichikailag alkalmatlan vagy a nyelvtanulásra?
2/16 A kérdező kommentje:
szorongok,görcsölök,félek,koncentrálni nem tudok elsősorban ilyenre gondoltam
2011. aug. 3. 23:35
3/16 anonim válasza:
Aha, értem. És ez csak az nyelvtanulásnál jön elő igaz? Semmi másnál nem.
Elég átlátszó már ne is haragudj...
Én is szorongok-görcsölök-izgulok, hogy nem kapok diplomát ha nincs nyelvvizsgám, ezért inkább tanulok, és nem megpróbálom felmenttetni magam hülye indokokkal...
4/16 A kérdező kommentje:
Nem,ezek sem csak a nyelvvizsgánál jönnek elő,hanem (szinte )állandóan bármilyen helyzetben.
2011. aug. 4. 08:40
5/16 A kérdező kommentje:
3-4 sikertelenem van,pedig szorgalmasan tanultam rá.
2011. aug. 4. 08:43
6/16 anonim válasza:
Attól hogy 3x nem sikerül a vizsga még nem kell különböző betegségeket szimulálni.
Nekem is 4x nem sikerült, 5. alkalomra lett meg. Mégsem adtam elő hogy nem tudok tanulni és pszichikai problémáim vannak...
7/16 A kérdező kommentje:
Először is írtam van idegrendszeri problémám már 25 éve. Másrészt az eddig tárgyal pszichikai problémáim is már régóta fennállnak (óvodás-iskolás korom óta) és nem javulnak (megkockáztatom,hogy negatív irányba változik az évek során).Olyan általános dolgoktól félek amelyek mellesleg neked vagy másnak természetes (20 -huszonvalahány van),nagyon megnehezíti az életemet.
2011. aug. 4. 17:53
8/16 A kérdező kommentje:
Szóval nem a hányszor nem sikerült miatt önmagában.
2011. aug. 4. 18:02
9/16 anonim válasza:
Az első lépés, hogy felkeresel egy igazságügyi orvosszakértőt, ő megvizsgál, leírja a véleményét. Én úgy tudom, hogy az egyetem ennek az igazolásnak a fényében adhat felmentést.
10/16 anonim válasza:
Már bocs, de ha egyetemről van szó, és nem tudsz lenyelvvizsgázni, akkor az államvizsga hogy lesz meg? Az sokkal parásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!