Melyik nyelvet lehet megtanulni jól középfokra ~9 hónap alatt angolon kívül?
Figyelt kérdés
Felvételihez kell(ene) az angol mellé egy másik nyelv is, biztos ami biztos. Franciát tanultam ugyan gimiben, de nagyon nehéznek találtam, és nem akarok fájó sebeket feltépni :)) Régen nagyon szerettem tanulni a latint, szerbet, de ezekre már nem lesz idő :(
Úgyhogy arra gondoltam, esetleg valamelyik skandináv nyelv pl svéd jó lehet? Esetleg spanyol? Azt hallottam róla, hogy végtelenül egyszerű a nyelvtana.. Valakinek van tapasztalata, esetleg vmi más javaslat?
Csak olyat ne mondjatok, hogy lovári meg eszperantó, mert ezek nem játszanak felvételiben :))
2011. aug. 3. 00:00
11/12 anonim válasza:
Én már kb 6 éve németet tanulok , nagyon jó! Szerintem egyáltalán nem nehéz csak meg kell tanulni meg ha odafigyelsz akkor megy. Nagyon hasonlít az angolra, sok olyan szó van ami 1-2 betű eltérés az angol és német szavak között!
12/12 A kérdező kommentje:
ma 10:04
Csak kémiából és bioszból érettségizek. Más kérdés, hogy ezek is bőven beteszik, na meg egyetemre is járok (csak nem oda, ahova szeretnék :))
2011. aug. 3. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!