3 hónap alatt anyanyelvi környezetben mennyire lehet megtanulni az adott nyelvet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 18:39
1/13 anonim válasza:
melyik nyelvrol van szo? es milyen szintrol
2/13 anonim válasza:
háát,sztem nagyon gyenge alapfokon.
3/13 A kérdező kommentje:
Angol, és már tudok valamennyit.
2011. márc. 14. 19:37
4/13 anonim válasza:
Ha érted azt amit mondanak nagyon gyorsan lehet haladni, segít, ha van egy rokonod, vagy ismerősöd aki elmagyarázza, amit nem értesz (azon a nyelven), de a rokonnal sem beszélhetsz magyarul.
5/13 anonim válasza:
Nekem kozepfokum volt amikor kimentem 1 evre, amikor visszajottem rohogve megcsinaltam a felsofokut, a szinvonal nagyon nagyon alacsony. Melyik orszagba mesz? En a US-ben voltam. Egy kozepfokura tuti eleg lesz, ha jol fog menni.
6/13 anonim válasza:
hát akkor lesz hasznos ha csak az adott nyelven fogsz beszélni és semmit magyarul. amugy én németben voltam kint 3 hónapot,de csak a kiejtésem változott meg tanultam pár új szót.. utána még 1 év kellett h feltornásszam magam arról középről emeltre
7/13 anonim válasza:
Attól függ, mit nevezel anyanyelvi környezetnek.
Ha ezt a 3 hónapot mosogatóként töltöd Londonban, akkor felszedhetsz némi román vagy urdu nyelvtudást, angolt nem nagyon.
Ha egy félévet tanulsz egy brit egyetemen, akkor sokat fejlődhet a nyelvtudásod, különösen - ami igen fontos - a beszédértés.
Tehát minden attól függ, hogy mennyire ügyesen használod fel azt a 3 hónapot. Attól, hogy kint vagy, nem fog rád ragadni a nyelv.
8/13 anonim válasza:
nálunk van egy cserediák,ráis ráragad pár szó,az alapok,de alig tud valamit,pedig már fél éve itt van. lehet hogy nem ártana előtte egy nyelvtanfolyam,és akkor ott tudnád hasznosítani amit megtanultál.
9/13 anonim válasza:
Csodát nem érdemes várni. Különben elég jól. De az írott és olvasott nyelv több lexikai egységet tartalmaz.
10/13 anonim válasza:
Valamennyit lehet rajta csiszolni, ha megvannak az alapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!