Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit gondoltok a Kezdők X...

Mit gondoltok a Kezdők X Nyelvkönyve c. sorozatról?

Figyelt kérdés

pl Kezdők Finn Nyelvkönyve

Kezdők Cseh Nyelvkönyve

stb stb. tehát ez a sorozat :

[link]

Mit lehet tudni róla? Én néhol hallottam hogy nem érdemes megvenni mert nagyon sok bent a nyelvtani hiba meg stb. Van oylan akinek van 1 ilyenje akármilyen nyelvbe? Mi van benne? Tényleg nem érdemes megvenni?

Tehát egyszerűen : mit érdemes róla tudni?

(mert nyelvet akarok tanulni de csak ezt a könyvet találtam hozzá, látatlanba meg nem veszem meg:D)

2011. júl. 22. 08:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ahol ismerősöket szerzel ott mit állítasz be országként? Magyarországot vagy pl jelen esetbe Bulgáriát?
2011. júl. 25. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy mit állítok be? Benne van a profilomban, hogy magyar vagyok, és tanult nyelvekhez beállítom, amiket épp tanulok és gyakorolni szeretnék. Aztán rákeresek arra az országra, ahonnan kellenének ismerősök, és ráírok szimpatikus emberekre. Általában olyanokra, akik olyan nyelvet tanulnak, amit én beszélek, és így nem csak ők segítenek nekem, hanem én is tudok adni valamit cserébe.
2011. júl. 25. 12:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Jah értem. Én regisztráltam, de Bulgáriát állítottam be, de a profilomba leírtam hogy nem vagyok odavalósi, és szeretném a nyelvet tanulni.

Amúgy te milyen szöveggel írsz rá másra?

2011. júl. 25. 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen sablonszövegem, ahogy jön. Bemutatkozom, meg írok ezt-azt, mit tudom én, ha szereti az egyik kedvenc könyvemet, megkérdezem, ki a kedvenc szereplője meg ilyesmi.
2011. júl. 25. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!