Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Srácok, férfiak! Mi a vélemény...

Srácok, férfiak! Mi a véleményetek az Alkonyat sorozatról?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én kiolvastam..hát..elmegy..igazából az egész könyvben a tájat szerettem, ahol játszódik:), különösebben nem voltam elájulva tőle, átlagos, semmitmondó. jobban szeretem a nyersebb, durvább könyveket, pl. Irvine Wels hönyvei.
2011. márc. 24. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Tinilányoknak való, nem érdekel. 18 év felett senkinek nem ajánlanám.
2011. márc. 24. 11:32
 3/11 anonim ***** válasza:
én 26 vagyok (fiú), filmen láttam mind2-t, mert nagy vámpírrajongó vagyok. Az első annyira nem volt rossz, egyszer kibírtam, persze elég lightos volt ahhoz képest hogy vérszívókról szólt. A második viszont már nekem sok volt :) az már tényleg csak lányoknak tetszhet.
2011. márc. 24. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
nem igazán érdekel , ez tényleg ilyen 10-20 éves lányoknak való kb .
2011. márc. 24. 11:46
 5/11 A kérdező kommentje:

hát kedves srácok, köszi a véleményeket

tényleg a lányoknak szól ez a film/könyv. minden lány/nő szeretne magának egy olyan társat mint Edward :)

ez a feltétel nélküli szerelemről szól

nektek viszont tökéletes ez a sorozat arra hogy ötletet merítsetek egy női szív meghódításához (ha végig bírjátok olvasni/nézni)

2011. márc. 24. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt hogy 5letet merítsünk? Legyek vámpír? :D Mert férfiszemmel csak emiatt volt a csaj szerelmes Edwardba :)
2011. márc. 24. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:

"minden lány/nő szeretne magának egy olyan társat mint Edward :)"

Kedves kérdező. Én mint a nem megszólított nem képviselője EZT kikérem magamnak. Nekem nem jönnek be sem az angstelős, sem a túl tökéletes minden érdekességet nélkülöző (tökéletesen unalmas), sem az egészségtelenül kontroláló típusú pasik. (Mondjuk már elmúltam 30 is.)

Ne is beszéljünk arról, hogy a vámpírokat klasszikusabb stílusban kedvelem (de nem lennék beléjük szerelmes... még akarok élni).

... és kb. Jareth-en* kívül nincs pasi akin szexi lenne a csillám!

* A Kobold/Manó/Goblin Király a Fantasztikus labirintusból (Labyrinth, Jim Henson Production 1986) játszotta David Bowie.

2011. márc. 24. 14:42
 8/11 A kérdező kommentje:

14:19re válasz

Talán túloztam egy kicsit, de nem a vámpírsága miatt szeretett bele Bella, aztán persze már ez is közrejátszott :)

Csak arra gondoltam hogy minden nő szereti (tisztelet a kivételnek!) ha kényeztetik, bármikor kiállnak érte, bókolnak neki. és nem a vámpírság a lényeg hanem hogy elvileg mindenkinek létezik egy olyan párja ezen a földön, aki nélkül nem tudna élni, akiért odaadná az életét, akivel kiegészítik egymást, és persze ez fordítva is igaz.nem kell hogy az illető vámpír legyen. (de ez a vámpír eléggé sármos vámpír :D )

2011. márc. 24. 15:44
 9/11 A kérdező kommentje:

14:42re válasz

Szerencsére nem mindenkinek ugyanaz a zsánere, de az előző hozzászólásomban kifejtettem a véleményemet bővebben is, remélem így már nem tartod sértőnek a mondandómat :)

2011. márc. 24. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:

A 14:42-es megint:

"... minden nő szereti (tisztelet a kivételnek!) ha kényeztetik, bármikor kiállnak érte, bókolnak neki."

Éjszaka betörnek a hálószobájába? (Ami mivel Edward vámpír enyhánszólva ... morbid) Elrontják az autóját, hogy ne találkozhasson a barátaival? stb. Én ETTŐL a pasitól távoltartási végzést kérnék nem bókokat. :/

2011. márc. 24. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!