Mit gondoltok a Kezdők X Nyelvkönyve c. sorozatról?
pl Kezdők Finn Nyelvkönyve
Kezdők Cseh Nyelvkönyve
stb stb. tehát ez a sorozat :
Mit lehet tudni róla? Én néhol hallottam hogy nem érdemes megvenni mert nagyon sok bent a nyelvtani hiba meg stb. Van oylan akinek van 1 ilyenje akármilyen nyelvbe? Mi van benne? Tényleg nem érdemes megvenni?
Tehát egyszerűen : mit érdemes róla tudni?
(mert nyelvet akarok tanulni de csak ezt a könyvet találtam hozzá, látatlanba meg nem veszem meg:D)
És nem tartalmaz nyelvtani hibákat? Akkor látom nyelvtant nemigen tudok belőle tanulni :S
Amúgy lett nyelven szeretnék tanulni.
vagy bolgár. de inkább bolgár mert voltunk Bulgáriában nyaralni és nagyon megteccett.
De bolgár nyelvkönyvet nem találtam sehol.
Én autodidakta módon tanulok nyelveket, ez a módszerem:
1. Valamilyen weboldalról megtanulom a nyelvtant, ha nem latin betűs az írásuk, akkor a betűket is (bolgárhoz ezt találtam: [link]
2. Rengeteg szöveget olvasok az adott nyelven, hogy jobban rögzüljön. Tök mindegy, mit, híreket, cikkeket, blogokat stb.
3. Szerzek ismerősöket az adott országból (ezen az oldalon keresztül: [link] és webkamerán keresztül beszélgetek velük az anyanyelvükön, így átviszem az egészet gyakorlatba.
Ez az oldal is nagyon hasznos: [link] Itt blogot vezethetsz idegen nyelven, és mások, akiknek ez az anyanyelvük kijavítják a hibáidat.
Ha tényleg lelkiismeretesen csinálod és jó embereket fogsz ki, 8-10 hónap alatt el lehet jutni kb. középszintre egy nyelvből.
Elnézést, itt az első link helyesen: [link]
A zárójel miatt az előző kommentemben nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!