Spanyolul, angolul, németül tudok, szeretnék majd egy újabb nyelvhet tanulni, melyiket ajánljátok?
Amit itthon, magamtól is meg tudnék tanulni.
Németül is magamtól tanultam, a nyelvtudásom erőssége ez a sorrend, ahogy felsoroltam őket, spanyolból és angolból felsőfokú, németből középfokú nyelvvizsgám van, de készülök abból is a felsőfokra, ősszel, ha az meglenne, szeretnék egy új nyelvet tanulni.
Óóó, Atyám!!:) De irigyellek!!:D:D Mindig is felnéztem azokra az emberekre, akik sok nyelven tudnak.:) 10 év német után, szerintem az érettségim jó, ha 60% Lesz..:( (Jövőre fogok, nagyon rá kell gyúrnom). Angolt is tanulok mellette, az se olyan jó. Gyengéim a nyelvek...Sajna.
Te helyedben orosz, francia között spekulálnék. Azok még a felkapott nyelvek.
Kedves Kérdező!
Megtudhatjuk, hogy hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Hogyan tanulsz nyelveket?
Csak azért kérdezem, mert én is valóban nagyra becsülöm azokat, akik így ismernek, tudnak nyelveket! Le a kalappal! Tényleg érdekelnének a válaszaid, részletesebben...főleg a hogyanra. Privátban is írhatsz. Előre is köszi szépen és nem az OFFolás a célom. :)
most én is irigykedem :)
én oroszul szeretnék megtanulni nagyon most, de az itthon magamtól nem megy sajnos nyelviskolára meg most nincs pénzem.
Amúgy a francia is jó és azt lehet otthon is :)
Szerintem mivel a fő európai nyelveket már beszéled, most valami radikálisan másba is belefoghatnál. Mivel pl. az olasz nagyon hasonlít a spanyolhoz, nem lenne nagy kihívás, de nem is lenne olyan hasznos és értékes. A svéd is remek, de - hacsak nem ott akarsz élni - nem igazán hasznosítható (max. 1-2 ritka multinál).
Én a helyedben orosz, kínai, japán, arab közül válogatnék, ha európai, akkor is mindenképpen szláv nyelv. Persze attól függően, milyen pályára készülsz, hasznos lehet a francia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!