Hogy vannak a következő szavak, kifejezések angolul?
Figyelt kérdés
- milánói makaróni
- sült / rántott csirkemell
- sült borda
- sült sertés / marhaszelet
- Tudnak rákkal szolgálni?
- Egy kis adag kaviárt kérek
Köszönöm előre is!
2011. júl. 14. 23:56
31/39 anonim válasza:
FromOz egyébként jókat szoktál írni, most nem tudom, mi gondod.
32/39 anonim válasza:
Semmi gond, csak se angoltol, se amcsitol, se ausztraltol, de mas nemzetsegutol sem hallottam igy. Azt hiszem hulyen neznenek, ha hallanak.
33/39 A kérdező kommentje:
mindegy, nem kell ezen összekapni :) lehet passzívan ismerik az angolok is :D
2011. júl. 15. 18:41
34/39 anonim válasza:
igen, valoban crumbed, de itt angliaban mas a panir, maskepp allitjak elo meg nagyobbszemu vagy nem is tudom, es az amit a magyarok hasznalnak meg meg nehany mas nep az breaded
35/39 anonim válasza:
Nem tudom mit okoskodtok 7 éve tanulja az angolt közgazdász egyetemre jár szóval biztos nem sötét. Lényeg jól írta 37/F 18 év angol + 3 évet laktam Londonban
36/39 anonim válasza:
kérdező még neked áll feljebb mikor nem is tudsz angolul és vki segíteni akart amúgy meg cancer patient - rák betegség
cancer- rák 33/N
37/39 A kérdező kommentje:
tudok angolul,nyelvvizsgám is van, éppenséggel a kajás szavakkal mindig hadilábon álltam. de az egészséggel kapcsolatos szavakat nagyon jól tudom, éppen ezért tisztában vagyok vele, hogy a patient a beteget jelenti. nem feltétlen rákbeteg, hanem kórházban is patient. meg ott van az outpatient department, a járóbetegosztály, az inpatient meg a fekvőbeteg. a cancer a rák, mint betegség, ne hülyéskedj már itt a 14%-oddal :D
2011. júl. 18. 22:23
38/39 anonim válasza:
Tudom, hogy évekkel ezelőtt kérdezted, de akkorát nevettem az első válaszon. Sőt, az angol párom is 😂 valószínűleg nem releváns de Bournemoughban (anglia) a beaded szót használják inkább és semmiképp nem használják a cancer szót amikor ételről beszélnek 😂
39/39 anonim válasza:
Itt ülök Londonban és azt próbálom kitalálni, hogyan keressek rá a milánói szószhoz használt fűszerkeverékre. Nem nekem kell, én nem igazán szeretem, és rá kellett jönnöm, hogy Magyarországon kívül valószínűleg nem is nagyon ismerik ezt a fajtáját az "olasz" kajának.
Spaghetti Bolognese a legközelebbi dolog, mint kiderült.
Nagyon régi a poszt, de annyira jól szórakoztam a trollkodó "zsenin", hogy úgy éreztem nem baj ha én is írok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!