Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy vannak a következő...

Hogy vannak a következő szavak, kifejezések angolul?

Figyelt kérdés

- milánói makaróni

- sült / rántott csirkemell

- sült borda

- sült sertés / marhaszelet

- Tudnak rákkal szolgálni?

- Egy kis adag kaviárt kérek

Köszönöm előre is!

2011. júl. 14. 23:56
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
nem tudom, miért ítélsz el anélkül, hogy ismernél. és tulajdonképp ha ott tartunk, még te sem tettél le semmit, hiszen még mindig tanulsz, ami nagyon jó dolog, de önmagában még semmi, ki tudja, mi lesz, ha elvégzed. de akkor van egy kérdésem. ha beírom a googleba, hogy cancer, miért nem adja ki a narancssárga állatot, csak a rák betegség wikipédia oldalát és csúnya képeket?
2011. júl. 15. 00:27
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

hát a rákra elég sok kifejezés van, fajtától függően,a crab talán általánosabb, mint a crawfish.

az említetteken kívül lobster, meg pici schrimp

ja, és a "bake" inkább mondjuk sütőben sült dolog, pl. kenyér, sütemény. Nem sülthús.

A fried az olajban sütés.

2011. júl. 15. 00:28
 13/39 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. júl. 15. 00:30
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
nem ítélek el senkit de 7 évet tanultam az angolt ahol ma tanították hogy egy szónak több jelentése is van és arról én nem tehetek hogy wikin mit írnak nyugodtan megnézheted angol fordítóba (ha ott fent van)
2011. júl. 15. 00:31
 15/39 anonim ***** válasza:
** meg
2011. júl. 15. 00:31
 16/39 anonim ***** válasza:

Nyugi, kérdező, csak valami kis hülye troll, új itt, még %-a sincs.

Ja nézem, a slices se jellemző, steak logikusabb lenne, nem?

2011. júl. 15. 00:32
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

"7 évet tanultam az angolt ahol ma tanították hogy egy szónak több jelentése is van"

:)))))))))))))))) Nemmondod, jó gyorsan haladtok.

Figyi, te kérheted így az étteremben, de mi maradnunk a lobsternél, és társainál. Rendben?

2011. júl. 15. 00:37
 18/39 A kérdező kommentje:
szerintem is jobb a steak :D
2011. júl. 15. 00:38
 19/39 A kérdező kommentje:
és mikor azt mondom, hogy kis adag, akkor ott használhatom a small doze-t? vagy little doze?
2011. júl. 15. 00:41
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

hm... nekem fura lenne a doze, az tényleg inkább dózis.

Small portion hogy tetszik?

2011. júl. 15. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!