Ha 2 hónapig csak németezek, úgy napi 11-12 órában, akkor sikerülhet a középfokú nyelvizsga, ha most kb semmit sem tudok?
Figyelt kérdés
Köszönöm2011. jún. 26. 12:44
1/7 anonim válasza:
Nem, tekintve, hogy nem tudsz napi 10-12 órát németezni. Én kb. egy óráig bírom egyhuzamban az idegen nyelvű új dolgokat, aztán zombi leszek v két órára.
2/7 anonim válasza:
Én napi 8 órát hallottam a németet (és persze rá voltam kényszerítve a beszédre), és otthon még kb. két órát nyelvtanoztam. Így fél év kellett hogy elfogadható szintre jussak.
Szóval nem, két hónap alatt kizárt, legalább fél évet adj magadnak, ha nulláról indulsz.
3/7 anonim válasza:
Ja, és persze nagy fokú zombulással, "agyhalállal" kell számolni. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..most egy kicsit lelombozódtam, mert azt hiszem nincs annyi időm már, jővőre érettségizem és most kb a nullán vagyok, és a nyelvizsga nagyon fontos lenne.és amúgy 2 hónap alnatt a középszintű érettségi 4-es szintet ellehet érni?..az egész így elég szar, nem tudom mihez fogok kezdeni..és tényleg csak minimális tudásom van:/
2011. jún. 26. 16:32
5/7 anonim válasza:
Ha egész nyáron szorgalmasan tanulsz az érettségi de csak a közép az meglesz.írj nekem emailt mmegmondom h mit tanulj
6/7 anonim válasza:
Szerintem simán sikerülhet! én se tudtam semmit németből, a nyári szünetben sokat németeztem (tanárhoz is jártam) és sikerült a nyelvvizsgám szeptemberben, (az őszi) középszintű német érettségim pedig 92%-os lett. Ha szorgalmas vagy, és komolyan veszed, biztosan sikerül!
7/7 anonim válasza:
én írtam 11.08-kor, ha szeretnéd megírom, mikből tanultam, van amit kölcsön is tudok adni ha szükséged van rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!