Telc középfokú vizsgán milyen szövegről kell beszélnünk?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy egy szövegről kell véleményt alkotnunk, milyen témák várhatóak ezzel kapcsolatban, és pontosan mit kellene mondani? Érvelni/egyetérteni, el kell mondani röviden a tartalmát?2011. okt. 31. 19:43
1/2 anonim válasza:
Én Telc szóbelin sikeresen levizsgáztam. Nem kell félni tőle:)
1. Az egyik feladat az, hogy 5 előre megadott (általában minden vizsgán ugyanolyan) téma közül választanak neked egyet vagy te választhatsz és arról kell egy előre megfogalmazott kb 4-5 perces szöveget előadnod.
2. egy hosszabb szöveget adnak, amiről véleményt kell alkotnod és arról kell vitatkoznod a partnereddel aki szintén vizsgázó
3. általában egy programot kell együtt megszerveznetek (pl. egy Bécsi egyetem dékánja érkezik a városba és meg kell szerveznetek az ottartózkodását)
2/2 A kérdező kommentje:
És mi az az 5 téma?
2011. okt. 31. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!