Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan jegyezzem meg az angol...

Hogyan jegyezzem meg az angol szavakat? Sehogy nem tudom megjegyezni őket:/ 1-2 hét után teljesen elfelejtem = ( (

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nyelvvizsgára készülök,de a legfőbb problémám a hiányos szókincsem :/ minden más már megy,bár még gyakorolni kell,de a szavakat nagyon nagyon tanulnom kéne,mert a szókincsem igen hiányos...DE EGYSZERŰEN A MEGTANULT SZAVAKAT 1-2 HÉT MÚLVA TELJESEN ELFELEJTEM!!ennek így semmi értelme,hogy tanulom az 1000 kérdés 1000 válaszból a szavakat(meg a szövegeket),de amikor rátanulom a következő adagot akkor az előzőket elfelejtem,olyan mintha semmit nem csináltam volna.=(( ://
2011. jún. 19. 11:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Oké,megnézem :)

és köszönöm a tippet :))

2011. jún. 25. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:

„Minden témakörhöz készíts kártyákat, amiket végy elő mindennap többször 5-10 percre,és így állandóan ismételsz, ami a kulcs bármi megtanulásához. A napi sok 5 perc összeadódik, többet ér mint heti kétszer 1 óra.“

Ezt a mindennapos módszert én si ajánlanám. Én ezt a valamikor a biológia tantárggyal kapcsolatban alkalmaztam teljesen véletlenül és nagyon bejött. Naponta átfutni az eddig megtanult szavakat és nem arra hagyatkozni, hogy dehát már a múltkor megtanultam őket, akkor ezek már le vannak tudva.

2011. júl. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!