Milyen fajta macska lehet ez? Nem bírok rájönni, az angol nevét nem tudtam megjegyezni.
Figyelt kérdés
Szóval, többször, amikor jövök haza, vagy megyek el otthonról, szoktam látni egy macskát, ami nagyon szép. Világos szürke színe van, majdnem hogy fehér, sötét szürke csíkozású, és gyönyörű borostyánkő-sárga szeme van, vagy még sárgább. Amikor voltunk állatorvosnál, ott is észrevettem a fajtáról egy képet, de a nevét nem tudtam megjegyezni. Angol nevek voltak, annyira emlékszem, hogy hosszú neve volt, és hogy szerepelt benne a "silver" szó. Rövidszőrű macsekról van szó. Tudnátok segíteni ebben?2010. okt. 10. 19:33
1/8 anonim válasza:
Esetleg kékfüst macska?:DD
Látogass vissza az állatorvoshoz. ;)
3/8 A kérdező kommentje:
A második hasonlít, csak sokkal erősebbek rajta a csíkok, és sokkal gyakoribbak! Illetve, akárhány ilyen fajta macskát láttam, egyik se volt nagy termetű (lehet, hogy így esznek, de szerintem genetika is lehet), és MINDEGYIKNEK sárga volt a szeme. Bár lehet véletlen.
2010. okt. 10. 19:40
4/8 anonim válasza:
Írdbe a google kép keresőbe h silver macska és nekem 1 csomót kiad csak nem tudom ezek közül hogy melyik lehet amire gondolsz..=/ bocsi :)
5/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, megtaláltam, de majd megpróbálom legközelebb lefotózni, hátha úgy könnyebb lesz. Remélem majd látom!
2010. okt. 10. 19:45
6/8 anonim válasza:
brit rövidszörű egyik fajtája, ezüst tabby a neve.
de ha az utcán, kertben látod, akkor az egy mezei házimacska, erősebb kontúrokkal. fajtatiszta cicákat nem nagyon engednek ki.
7/8 anonim válasza:
Esetleg itt meg tudod nézni, név szerint nincs olyan, amiben lenne silver, de talán ha beírod google-be őket, rátalálsz. :)
8/8 anonim válasza:
British Shorthair Silver Tabby
Britt rövidszőrű, silver tabby a színe. Whiskas cica ilyen. Tényleg gyönyörű sárga a szeme (bár ahogy a képeket nézem amiket találtam nem mindnek). Enyém britt kék-fehér, neki sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!