Hogyan tudnám könnyen megjegyezni az angol szavakat?
Figyelt kérdés
Még régebben láttam hogy vannak ilyen szó tanulást segítő programok. Azok hatásosak? Vagy tudtok ajánlani valami jó módszert?2009. szept. 24. 16:00
1/1 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy a szavakat ne magukban tanuld meg, hanem egy kisebb mondattal együtt. Ha jó szótárad van, abban van példamondat minden szóhoz, így jobban megragad, mintha csak a szót tanulnád. Emellett rengeteg szót lehet megtanulni olvasással. Nem kell minden ismeretlen szót kiszótárazni egyből!! a szövegkörnyezetből valószinűleg ki fog derülni a jelentése, ha pedig úgy érzed h a történet megértéséhez elengedhetetlen az a bizonyos szó, akkor kiszótárazod. sokak szeretik a szótanuló kártyákat..nemt'om, én nem vagyok oda értük, de ha ezt választod akkor olyat vegyél amin van példamondat ( pl: Szinex kártyák elég jók. )
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!