Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki segítene lefordítani...

Valaki segítene lefordítani ezt a dalszöveget?

Figyelt kérdés

Nehézkes mert tele van szlengel :/

Pussy niggas sweet, you niggas Cinnabon

I'm in a red bitch, she say she going to cum

Two hundred thou' on a chain, I don't need a piece

That banana clip, let Chiquita speak

Dark shades, Eazy E.

Five letters, YMCMB

Bitch ass nigga, pussy ass nigga

I see you looking with your looking ass nigga

You don't know the rules, kill them all and keep moving

If I die today, it'd be a holiday

2011. máj. 22. 20:50
 1/3 anonim válasza:
Ezt a fertelmes sz@rt túlzás lenne dalszövegnek nevezni. Csak rakd be google fordítóba, nem sokat fog az értelméből veszteni vele. Nem vagyok elfogult, én is rappen nőttem fel, de ez és az ehhez hasonló mai mainstream egy nagy rakás f0s.
2011. máj. 22. 21:28
 2/3 A kérdező kommentje:

engem sem azért érdekel mert szeretem.

Am ez Lil Wayne és Rick Ross, és csak azért érdekel mert Eazy E-t emlegetik benne, és tudni akarok hogy pontosan mit mondanak. Fordító programmal nem igazán tudom kivenni az értelmét, nem véletlen írtam ide a kérdést....

2011. máj. 22. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebben a förtelemben kb smi értelem nincs, Eazy E-t csak úgy mondják, smi nem konkrétum nincs benne...
2011. máj. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!