Angol beszédkészség, hogyan tudnám javítani?
Figyelt kérdés
Középfokú nyelvvizsgára készülök(DEXAM), az angol tanárom szerint már nagyon sokat fejlődtem, jó az olvasási és beszédi kiejtésem csupán azt mondta h tanuljam meg az angol logikát! Azt mondta túl magyarosan beszélek, magyar logika szerint képzem a mondatokat! Nos persze nem értem mi az az angol logika, feltudna valaki világosítani? És azt mondta még hogy tanuljak angol beszédbeli kifejezéseket, interneten könnyű találni, nos igen csak én nem tudtam találni ami sokszínű és érthető...És még azt mondta hogy tanuljam meg a the-névelők helyes használatát!De véleménye szerint már mehetnék vizsgázni is akár, hogy tudjam mi merre hány méter, de én a biztosra szeretnék menni!Ha valaki segítene ez ügyben nos azt megköszönném!2011. máj. 18. 22:37
1/1 anonim válasza:
Gyakorolj, olvass sok angol szoveget, beszelgess sokat angolul, nezz sok angol filmet stb es egy ido utan menni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!