Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnék az angol beszédk...

Hogyan tudnék az angol beszédkézségemen javítani?

Figyelt kérdés
Jún. 9-én megyek középfokú angol nyelvvizsgára, de nem tudok egyszerűen beszélni a szituációkban.Légyszi segítsetek:)
2011. jún. 21. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj fel a Halszbástyához, tele van külföldi turistával. Szépen felöltözöl, finoman felajánlod, hogy segítesz fényképet készíteni és onnan már adja magát a helyzet.
2011. jún. 21. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:

jun. 9en?

egyebkent meg amit a elozo irt, vagy ha van anyanyelvi ismerosod akkor azzal skype-on vagy akarmin. egyebkent meg ha neked csak a nyelvvizsga kell es nem a tudas, akkor ne hajtsd tul magad, nem varnak sokat az ilyen nyelvvizsgakon

2011. jún. 22. 03:56
 3/10 A kérdező kommentje:

igen jún. 9.

de igazából nemcsak a tudás kell, de a nyelvvizsgára ugye jobban kell, de én nem tok olyan helyre menni, ahol ilyen turisták vannak, mert 1.15 éves leszek még csak, 2.messze lakok Bp.-től.... :(

2011. jún. 22. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Június kilencedike kicsit már (vagy még?) messze van, nem júliusra gondoltál?

Miért jelentkeztél nyelvvizsgára, ha még nem vagy rá teljesen felkészülve? Akkor van értelme elmenni, ha teljesen biztos vagy a tudásodban...

(Már csak azt remélem, hogy nem a nehezebbik fajtából választottál...)

2011. jún. 23. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:

jah, júl 9. :D

és a rigó utcába megyünk

2011. jún. 23. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ketten vagy többen vagytok, akkor akivel mész, tudsz vele gyakorolni. Megkéred, hogy beszélgessetek angolul. Eleinte lehet, hogy el fogjátok nevetni az egészet, de ha belegondolsz, a vizsgán ugyanezt kell csinálnod.

Bármilyen téma is jön fel, valahogy ki kell vágnod magad belőle. Nem szabad zavarba jönnöd és ezt kimutatnod.

Egyébként milyen szintért "folyik a harc"? :)

2011. jún. 24. 13:31
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi ez jó ötlet :)

és középszint...:D

2011. jún. 24. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, hogy ment? :))
2011. júl. 21. 01:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Jól egészen a szituációig, ott elrontottam mert nem tudtam semmit mondani. :( De nem baj majd legközelebb jobban megy :) Köszi, hogy kérdezted:)
2011. júl. 21. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát... szorítok, hogy sikerüljön. :)
2011. júl. 25. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!