Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki tud angolul vetne erre 1...

Aki tud angolul vetne erre 1 pillantást?

Figyelt kérdés

Steamnak kéne írni 1 levelet, mivel elvették tőlem az 1-ik játékban a "fejlődéseimet" (prestigeket) oktalanul.

Kéne vmi megszólítás-mondjuk vmi Dear Steam!v vmi hasonló.

utána a szöveg.holnap küldeném tehát-a tegnapi nap folyamán 16.5.2011 (asszem így kell írni angolul a dátumot javítsatok ki ha tévedek)a Call of duty Black ops játékban a prestigeim (Blu3fox93 nicknév alatt futó profilomból) eltüntek/lenullázódtak.Szeretném megtudni h ez miért történt.A maguk szervere hibásodott meg vagy vmit elkövettem aminek ez lett a következménye?!Ha csak vmi tévedés következménye kérem mihamarabb szolgáltassák vissza a prestigeimet.Válaszukat előre is köszönöm.

Aki lefordítaná annak szintén nagyon megköszönném.Nagyon kétségbe vagyok esve 234 órám van benne.

2011. máj. 16. 21:36
 1/2 Vree ***** válasza:
68%

Egy próbát tehetek vele.

Dear Steam!

During the past day 16.5.2011 in the game Call of Duty Black Ops, my prestiges from under my profile, running under the nickname Blu3fox93, have disappeared/have been zeroed. I would like to know why this has happened. Is it a problem with your server or have I committed something that resulted in this? If it is the result of an error please restore my prestiges the earliest you can. Thank you in advance for your response.

Sincerely,

-név-

2011. máj. 17. 02:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz szépen.2X kiírtam hátha nagyobb esélyem van h vki lefordítja.Még 1X örök hála és köszönet :)
2011. máj. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!