Mi legyen a 2. nyelv amit tanulhatnék?
Angolt tanulok nagyon jó nyelv szín tiszta 5-ös vagyok:D
megakarok tanulni még1 nyelven...
mi legyen a 2. nyelv?
akkor te mit ajánlanál?
latin,szláv vagy orosz?:)
ja és azt is megmondod hogy milyen oldalon tudok legkönnyebben megtanulni azt a nyelvet?
mert suliba egyik nyelv sincs....:'(
Azért a franciának is van jelentősége, de én is németet mondanék, hogyha itthon szeretnél majd elhelyezkedni, mert több a német cég mint a francia. VISZONT angol után én franciát tanultam majd spanyolt, bár én tinikoromtól kezdve tudtam, hogy tolmácsként, fordítóként vagy idegenvezetőként képzelem el az életem, és ebben is vagyok jó. Viszont szerintem aki angolul tanul nehezebben tanul meg utána németül, sok mindenben más, míg a francia szerintem angol után egyszerűbb. De ezt te döntsd el, ha az adott nyelvet nem szereted akkor hiába minden, nem is leszel belőle olyan jó. Oroszt tanulni azért lenne érdemes mert (tapasztalatból tudom, egy vadásztatócég tolmácsa vagyok, voltam már többször Oroszországban vaddisznóhajtáson, az oroszok nem igazán tudnak más nyelveken, és oroszul sem sokan tudnak). DE ha tudsz angolul és németül az a legbiztosabb, főleg ha felsőfokon, akkor igen keresett munkaerő lehetsz majd, bármilyen területen.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!